POST

22. DODJELA GODIŠNJE NAGRADE

Print Friendly, PDF & Email

EA ZA 2017. – NAJBOLJE HRVATSKE TAJNICE

Hrvatska poslovna tajnica – HPT, nacionalna strukovna udruga, od 1996. godine proglašava pet najboljih hrvatskih tajnica/ka godine – godišnja nagrada EA – u kategorijama: mala, srednja i velika tvrtka, proračunska i neprofitna organizacija. Godišnju nagradu EA može jedna osoba može dobiti samo jednom.

HPT je osnovana i djeluje u cilju promicanja razvitka i unapređenja suvremenih potreba menadžmenta uredskog poslovanja; utvrđivanja strukovnih standarda; učlanjivanja i povezivanja s drugim odgovarajućim organizacijama i institucijama; zaštitu članstva; poticanje stručnih, društvenih i humanitarnih aktivnosti članstva.

Ove godine održana je 22. dodjela nagrada najboljim hrvatskim tajnicama, u subotu 04. studenoga 2017. u 18:00 u hotelu Esplanade Zagreb u Zagrebu.

 

 

Ovogodišnje dobitnice nagrade EA 2017:

velika tvrtka – Danijela Šiprak, Hrvatski centar za razminiranje, Sisak; srednja tvrtka – Klaudija Sigetić Špoljar, Komunalno gospodarstvo Bistra d.o.o., Bistra; mala tvrtka – Željka Balja, Balduči film d.o.o., Zagreb; proračunska – Iva Novak-Zeoli, Grad Rijeka; neprofitna – Ljubica Sabljić, Bjelovarsko-
bilogorska županija

U kategoriji srednja tvrtka ove godine nagradu je dobila Klaudija Sigetić Špoljar, tajnica direktora Komunalnog gospodarstva Bistra d.o.o. iz Bistre.

 

 

Klaudija Sigetić Špoljar rođena je i odrasla u Zagrebu, gdje je završila srednju Upravnu i birotehničku školu, nakon koje upisuje Pravni fakultet u Zagrebu. Stjecajem životnih okolnosti, Pravni fakltet ostaje po strani, te je danas apsolventica Pravnog fakulteta zaposlena u Komunalnom gospodarstvu Bistra d.o.o. na radnom mjestu tajnica.
Tijekom srednje škole i pohađanja fakulteta povremeno je radila na različitim kadrovskim, upravnim i trgovačkim poslovima. To joj je omogućilo stjecanje dragocjenog iskustva u radu , ophođenju i komunikaciji s različitim ljudima.
Kontinuirano i redovito pohađa seminare vezano uz svoju struku.
Pozitivna je osoba, voli raditi s ljudima te nastoji brzo riješiti svaki problem koji se pojavi. Odlično se slaže i surađuje s radnim kolegama za koje kaže da su joj, ne samo kolege nego i prijatelji.
Majka je prekrasnog desetogodišnjeg dječaka s kojim provodi cijelo svoje slobodno vrijeme u igri, učenju, druženju s prijateljima i putovanjima.