Groblje

Print Friendly, PDF & Email

Komunalno gospodarstvo Bistra d.o.o. obavlja poslove održavanja groblja u Poljanici Bistranskoj, što uključuje poslove košnje trave, orezivanja živice i drveća, sadnje ukrasnog bilja i drveća, održavanje staza te niz drugih pomoćnih poslova. Također obavlja poslove ukopa pokojnika, te nudi uslugu angažiranja nosača posmrtnih ostataka pokojnika od mrtvačnice do grobnog mjesta. U djelokrug poslova koje obavlja je i održavanje mrtvačnice i prostora za ispraćaj pokojnika.

Uz navedeno, Komunalno gospodarstvo Bistra d.o.o. obavlja i niz administrativnih poslova vezanih uz prodaju grobnih mjesta, izdavanja dozvola za izgradnju i rekonstrukciju spomenika na grobnim mjestima, izdavanje dozvola za ukop, vođenje grobnog očevidnika, izdavanje odgovarajućih potvrda potrebnih za ostavinsku raspravu itd.

Groblje u Poljanici Bistranskoj opremljeno je sa svom potrebnom infrastrukturom što uključuje električnu i vodovodnu mrežu. Brinemo se o groblju kroz održavanje i uređenje zelenih površina, nasada, pješačkih staza, čišćenje i odvoz smeća. Za odlaganje smeća postavljene su prilagođene posude i kontejneri.

 

Cjenik grobnih usluga

Pravila ponašanja na groblju

Obavijest o odvijanju sahrana

OBAVIJEST – odvijanje sahrana

OBAVIJEST – ljetno računanje vremena

Od 25.03.2018. počinje ljetno računanje vremena te smo u skladu s tim prilagodili vrijeme odvijanja sahrana. Ljetno odvijanje sahrana počinje se primjenjivati od 03.04.2018., od PONEDJELJKA  do PETKA u 15,30  i  17,00 sati i SUBOTOM u 13,00 sati .

Obavijest blagdan Svih svetih

Obavijest korisnicima grobnih mjesta na groblju u Poljanici Bistranskoj Molimo korisnike grobnih mjesta na groblju u Poljanici Bistranskoj da urede i očiste grobna mjesta, grobnice i spomenike, najkasnije do subote, 29. listopada 2016. godine. Radove je potrebno završiti kako bi djelatnici Komunalnog gospodarstva Bistra mogli urediti prilazne staze i puteve prema groblju te da se […]